Cicloturisme i vacances amb bici

La Cabanya és una casa rural ideal per a ciclistes en una de les millors destinacions de ciclisme del món.

Des d'una bicicleta la vida es veu diferent: tot agafa una velocitat adequada i passeu a formar part d'un paisatge en moviment. A La Cabanya us hi esperen molts quilòmetres de rutes i carreteres, ideals per rodar amb família o amb amics, amb seguretat total, i que us faran assaborir cada tram de territori com si l'estiguéssiu creant de nou amb cada pedalada. Amb la bici, el ritme el marqueu vosaltres, i la infinitat de propostes que trobareu s'hi adaptaran a la perfecció.

Vosaltres hi poseu la curiositat i les cames. Al davant teniu quilòmetres de motius per explorar uns paratges únics, de mar i de muntanya, que sempre tracten amb complicitat a qui s'hi acosta damunt d'una bicicleta.

T'ho posem fàcil per gaudir del ciclisme a Girona i la Costa Brava.

La província de Girona és coneguda com una de les millors destinacions de ciclisme del món. Per aquest motiu, no us podeu perdre un dia amb bicicleta. Tant si us agrada per carretera, muntanya o recórrer les carreteres tranquil·les, l’entorn impressionant i els pobles medievals no us decebrà. Després de l'excursió i per recuperar les forces, us proposem gaudir d'un massatge al centre Wellness (a davant de la casa).