Festivals de música

A 2 km. de La Cabanya

0

Els festivals musicals de les comarques de Girona sonen d'allò més bé. I cada dia tenen més ressò arreu del món. Pots sintonitzar amb les millors propostes de música clàssica, òpera, jazz, pop, rock, etc., sense oblidar les tradicionals trobades d'havaneres i els concerts de sardanes.

Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica (a 2 km. de La Cabanya)

L'(a)phònica és un festival dedicat a la veu que té lloc al mes de juny a Banyoles, amb concerts i activitats paral·leles que exploren aquest instrument que tots portem incorporat. El cartell abraça estils diversos, amb artistes i formacions amb propostes especials i veus característiques.

Festival Cap Roig (a 50 km. de La Cabanya)

El paratge del Cap Roig, amb el seu exquisit jardí botànic, un dels més importants de l’arc Mediterrani, s’omple d’estels del firmament musical a l’estiu. A una oferta impecable de sol i platja, gastronomia, esports nàutics, golf i patrimoni situada al Baix Empordà, al cor de la Costa Brava, s’hi afegeix un festival que aposta per grans noms de la música internacional.

Festival de música de Sant Pere de Rodes (a 60 km. de La Cabanya)

L’impressionant monestir benedictí de Sant Pere de Rodes, en ple Parc Natural del Cap de Creus, dóna nom a aquest festival en el qual es conjuguen música, patrimoni i natura. A l’església amb una acústica immillorable, s’hi programen concerts de piano i de música de cambra. A més a més, compta amb una secció off a l’església de Port de la Selva, on s’hi fan concerts de música espiritual o folk.

Festival Internacional de la Porta Ferrada (a 45 km. de La Cabanya)

Sant Feliu de Guíxols, una emblemàtica localitat de litoral, ha bastit a l’estiu un festival referent d’exquisida combinació de música, dansa i teatre, amb les actuacions d’artistes i companyies internacionals. Porta Ferrada completa una oferta turística en què predominen el sol i la platja, però també el patrimoni històric i natural, en un dels punts neuràlgics de la Costa Brava.

Festival Internacional de Música Castell de Perelada (a 35 km. de La Cabanya)

Un dels festivals d’estiu de referència internacional en els àmbits de la lírica i la dansa, que incorpora també actuacions d’ estrelles de la música i el teatre. Tant l’espai del castell com els seus bells jardins de matriu francesa, el mateix poble de Peralada i les localitats de l’entorn ofereixen una oferta gastronòmica i d’oci de primera categoria.

Girona A Cappella Festival (a 15 km. de La Cabanya)

Girona A Cappella s’ha convertit en un dels festivals de la veu de referència a nivell internacional, amb la participació d’estrelles del cant a cappella, la música interpretada sense instruments, en escenaris situats en espais de patrimoni històric mil·lenaris. Es celebra en el marc de la mostra ‘Girona, Temps de Flors’ , una experiència cultural i estètica única al món.

Festival PortalBlau de l'Escala i Empúries (a 35 km. de La Cabanya)

El Festival Portalblau va néixer l’estiu de 2008 al municipi de l’Escala. Al llarg de totes les seves edicions ha ofert un ampli ventall de propostes culturals de gran qualitat i ha comptat amb la participació d’artistes provinents d’arreu del món. Música, dansa, teatre, i jornades de debat i reflexió han format part de la programació del festival des dels seus inicis.
La Mar d'en Manassa i el Fòrum Romà d'Empúries són els escenaris que acullen el Festival Portalblau. Uns escenaris de gran riquesa històrica i paisatgística.