8 rutes de ciclisme de carretera a Girona i la Costa Brava

19/09/2014

Les comarques gironines són un paradís pels amants de la bicicleta i l’asfalt. Les seves carreteres sinuoses amaguen grans rutes per recórrer el territori. 

La fusió de l'asfalt i el paisatge: Més enllà d'una activitat esportiva, el ciclisme és un factor de benestar personal i qualitat de vida, i la seva pràctica representa un indicador d'excel·lència del territori. Per això, Girona es pot considerar de ple dret un paradís per als ciclistes de carretera.
El ciclista i la bici es fonen amb un paisatge de carreteres fet a mida per gaudir pujant i baixant pinyons.

Hincapie Loop  (exciclista professional) "Recomanaria fer cicloturisme a la Costa Brava perquè crec realment que és un dels millors llocs per pedalar a Europa. Té muntanya, platja,  moltíssimes carreteres i gent amable. És per tot això que hi ha tants ciclistes professionals vivint-hi."

Johnny Weltz (Director esportiu de l’Antiga Casa Bellsolà Girona Cycling Team i exciclista professional): "Si un lloc reuneix totes les condicions, simplement es fa popular"

Descobreix 8 rutes de ciclisme de carretera que no us deixaran indiferents: poseu-vos el maillot, el casc i a pedalar per la Costa Brava i el Pirineu de Girona!

I si necessites allotjament: La Cabanya és una casa rural ideal per a ciclistes a Banyoles (Girona).