Casa rural lliure d'al·lèrgies dels animals

19/03/2022

La Cabanya és un allotjament rural lliure d'al·lèrgies d'animals a Banyoles (Girona).

Les mascotes peludes es troben entre les causes més comunes dels símptomes d'al·lèrgia. Per aquest motiu, a la casa rural mai s'han admès i no s'admeten animals de companyia, per la qual cosa està considerada lliure d'al·lèrgies animals i adequada per a persones al·lèrgiques.

A més, pels viatgers amb al·lèrgia als àcars de la pols poden pernoctar sense restriccions. La roba de llit està sempre acabada de posar i es renta amb aigua calenta. Per descomptat, els llençols també es canvien cada vegada que l'hoste canvia.

Al sòl, els àcars tampoc tenen moltes possibilitats d'instal·lar-se, ja que ens hem decantat per terra laminat en lloc de catifa o moqueta. A l'hora de la neteja es frega, de manera que els àcars de la pols no ho tinguin fàcil. Si cal, pot portar la seva pròpia roba de llit per a al·lèrgics si la seva al·lèrgia és molt forta. El millor és que ens indiqui a la reserva que és al·lèrgic. Trobarem la manera de fer que la vostra estada a casa nostra sigui el més agradable possible!