Escapada gastronòmica amb restaurants de la guia Michelin a Banyoles (Girona)

31/12/2020

Una escapada gastronòmica pels restaurants de Banyoles i al Pla de l'Estany (Girona) amb menció a la guia Michelin

Tot i que la casa rural La Cabanya disposa d'una cuina completament equipada per elaborar els vostres àpats, podeu degustar diferents menús degustació a tres restaurants de la comarca del Pla de l'Estany amb opinions a la guia Michelin.

1. Restaurant Can Xapes (Cornellà del Terri - Pla de l'Estany)

Opinió de la Guia Michelin: Aquest local és molt més que un restaurant, ja que darrere seu hi ha història (va començar sent un cinema el 1949) i hi ha AD'Iniciatives Socials, una organització, sense ànim de lucre, que busca opcions laborals a joves amb escassos recursos o limitada formació. Avui, ja com a restaurant-escola, es fa una picada d'ullet al passat mantenint a l'entrada la barra original del vell Cine Rosa, d'estil Art Decó, i presentant unes coquetes sales on proposen cuina catalana de tall contemporani, en base a tres menús ( Migdia "La Barra", Degustació i De Cinema) i, en la mesura del possible, amb productes de proximitat.

Tel. 636 503 734 - Mossèn Jacint Verdaguer, 2. 17844 Cornellà del Terri.

A 9 minuts en cotxe de La Cabanya

2. Restaurant Can Boix (Vilamarí - Pla de l'Estany)

Opinió de la Guia Michelin: Li ve de gust genuïna cuina catalana? En aquest acollidor restaurant familiar, a peu de carretera i amb les parets en pedra, ofereixen aquesta autenticitat que tant busca, doncs el millor dels negocis rurals és que solen fugir del superflu per créixer des de l'honestedat. Aquí els germans Boix, Jordi i Albert, aposten decididament pels guisats tradicionals de mar i muntanya, les carns a la graella de llenya natural i, sobretot, l'elaboració d'algun arròs realment exquisit, un plat que mai falta en els seus menús. ¡Treballen amb producte de temporada dels horts veïnals!

Tel. 972 56 10 05 - Carretera de Banyoles a l'Escala. 17468 Vilamarí.

A 15 minuts en cotxe de La Cabanya

3. Restaurant Sa Poma (Orfes - Pla de l'Estany)

Opinió de la Guia Michelin: Encantador, al mig de camp i amb un ambient rústic molt cuidat. Ofereixen una cuina actual catalana, amb tocs mallorquins, que ... utilitza productes del seu propi hort!

Tel. 972 19 31 37 - Veïnat de la Palma. 17468 Orfes

A 20 minuts en cotxe de La Cabanya

  • Restaurant Can Xapes
  • Restaurant Can Boix
  • Restaurant Sa Poma