Escapada gastronòmica amb restaurants de la guia Michelin a Banyoles (Girona)

31/12/2020

Una escapada gastronòmica pels restaurants de Banyoles i al Pla de l'Estany (Girona) amb menció a la guia Michelin

Tot i que la casa rural La Cabanya disposa d'una cuina completament equipada per elaborar els vostres àpats, podeu degustar diferents menús degustació a tres restaurants de la comarca del Pla de l'Estany amb opinions a la guia Michelin.

1. Restaurant Quatre Estacions (Banyoles - Pla de l'Estany)

Opinió de la Guia Michelin: Està portat entre dos amables matrimonis i es troba en una avinguda industrial, amb un petit vestíbul, un menjador clàssic-actual en què es recreen diferents espais i un semiprivat de planta circular. Als matins ofereixen contundents esmorzars de "forquilla i ganivet", donant opció a descobrir més tard, ja en el dinar, unes elaboracions de tint tradicional. Aquí són famosos els Eriçons de mar farcits i gratinats... però, dins de la seva carta també hem de destacar els Ous amb foie, les Carxofes amb cloïsses o musclos, les Temptacions de xocolata ...

Tel. 972 57 33 00 - Avda. de la Farga, 5. 17820 Banyoles.

A 2 minuts en cotxe o a 15 minuts a peu de La Cabanya

2. Restaurant Can Boix (Vilamarí - Pla de l'Estany)

Opinió de la Guia Michelin: Li ve de gust genuïna cuina catalana? En aquest acollidor restaurant familiar, a peu de carretera i amb les parets en pedra, ofereixen aquesta autenticitat que tant busca, doncs el millor dels negocis rurals és que solen fugir del superflu per créixer des de l'honestedat. Aquí els germans Boix, Jordi i Albert, aposten decididament pels guisats tradicionals de mar i muntanya, les carns a la graella de llenya natural i, sobretot, l'elaboració d'algun arròs realment exquisit, un plat que mai falta en els seus menús. ¡Treballen amb producte de temporada dels horts veïnals!

Tel. 972 56 10 05 - Carretera de Banyoles a l'Escala. 17468 Vilamarí.

A 15 minuts en cotxe de La Cabanya

3. Restaurant Sa Poma (Orfes - Pla de l'Estany)

Opinió de la Guia Michelin: Encantador, al mig de camp i amb un ambient rústic molt cuidat. Ofereixen una cuina actual catalana, amb tocs mallorquins, que ... utilitza productes del seu propi hort!

Tel. 972 19 31 37 - Veïnat de la Palma. 17468 Orfes

A 20 minuts en cotxe de La Cabanya

  • Restaurant Quatre Estacions
  • Restaurant Can Boix
  • Restaurant Sa Poma