Les 3 millors cases rurals a Girona (Catalunya)

11/06/2009

Les 3 millors cases rurals per a famílies, amics o parella a Girona (Catalunya)

Llogar una casa rural és la millor opció a l'hora de decidir fer turisme. Us oferim 3 cases rurals singulars i en exclusivitat (sense haver de compartir) i situades a la comarca del Pla de l'Estany:

Can Xargay: la importància de desconnectar

Can Xargay us ofereix una escapada de desconnexió i relaxació a través de sensacions de benestar que s'ofereixen a l'espai Wellness Inspira. La casa també disposa de piscina climatitzada amb banc d'hidromassatge.

A més, si us agrada el cicloturisme i el senderisme, aquesta casa és per vosaltres. Can Xargay està a només 2 km. de l'Estany de Banyoles i a només 100 metres de la via verda per fer passejades amb bicicleta o a peu.

Capacitat: de 12 a 20 persones. Més informació a www.canxargay.com 

El Solei: diversió amb nens

El Solei és la vostra casa rural ideal si teniu nens de diferents edats amb una àmplia zona exterior amb parc infantil, piscina, ping-pong, cistella de bàsquet, rocòdrom i una caseta de fusta amb  una cuineta al seu interior.

També hi ha una gran piscina privada a l'exterior. Gaudiu en família i amb els amics del plaer de fer turisme rural.

Capacitat: de 10 a 14 persones. Més informació a www.elsolei.com 

La Cabanya: un luxe en tots els detalls

La Cabanya és el primer establiment de Catalunya premiat amb 5 claus, la màxima distinció de qualitat otorgada per la Generalitat de Catalunya. Una caseta amb piscina privada, jardí, privat, barbacoa, llar de foc, aire condicionat... d'ús exclusiu i sense haver de compartir.

A més, la casa està situada a només de 2 km. de l'Estany de Banyoles, un entorn  únic de gran valor geològic, ecolìogic, paisatgístic i cultura. La conca lacustre està considerada com el conjunt càrstic més extens de la península Ibèrica.

Capacitat: de 2 a 6 persones. Més informació a www.lacabanya.cat