Informació del seu interès

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ DEL CORONAVIRUS:

Volem transmetre un missatge de tranquil·litat. Per aquest motiu, si quan arriben les dates de la teva estada i per llei tots els establiments turístics han de tancar degut al Covid-19, i per tant, la teva reserva ha de ser anul·lada, et tornem el 100% de la paga i senyal

A més, si hi ha restriccions de mobilitat o vens de l'estranger i les fronteres per arribar es troben tancades en el moment de venir a la casa, també et tornem el 100% de la paga i senyal.

Som conscients que estem vivint una situació excepcional i amb aquest gest volem donar confiança i seguretat.

Quan la crisi sanitària acabi i la situació es normalitzi, la casa estarà a punt per tornar a obrir les portes de nou. Aire pur, espais oberts, instal·lacions exclusives, sense aglomeracions de gent i un entorn ideal per gaudir de la calma i la tranquil·litat

 

PLA D'ACCIÓ PER UNA ESTADA SEGURA:

Des de l'inici, sempre ens hem preocupat per la salut i el benestar general dels nostres hostes, i ara més que mai, volem seguir en aquesta línia i vetllar perquè et sentis segur com a casa. Per aquest motiu, hem adoptat les següents mesures:

 • Cancel·lacions gratuïtes (si la casa ha de romandre tancada, retornem el 100% de la paga i senyal).
 • Utilització dels protocols habituals de neteja, desinfecció, ventilació i intensificats amb mesures addicionals com l'utilització de mascaretes i guants per part del personal de neteja així com totes les mesures que marquin les autoritats competents.
 • Dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició.
 • Roba de llit i tovalloles es renten, com sempre, a 60ºC en una bugaderia professional.
 • Reducció del número de jocs de taula per tal de fer la rotació i quarentena respectiva.
 • Elaboració de codis "qr" amb tota la informació turística.
 • Formació al personal en relació amb les noves mesures establertes per fer front al Covid-19.
 • Cartells informatius amb les normes d'higiene.

 

HORA D´ENTRADA:

  Entrada Sortida
Cap de setmana Divendres a partir de 18:00h Diumenge a les 18:00h
Setmana estiu Divendres a partir de 18:00h Divendres a les 10:00h

 

Per Nadal, Cap d´Any, Ponts, Setmana Santa consultar preus.

Durant el mes de juliol, el preu mínim és per a un grup de 4 persones i pel mes d'agost per a un grup de 5 persones.

L’estada mínima és de 2 nits a excepció dels ponts i de l'1 de juny al 30 de setembre que serà de 7 nits.

 

ALTRES DADES D´INTERÈS:

 • Possibilitat de posar llits supletoris amb cost extra.
 • En el cas que sigui necessària la instal·lació del bressol, aquest tindrà un cost de 15€ (llençols inclosos)
 • Estada gratuïta per a nens menors de dos anys d'edat.
 • No s'accepten animals domèstics.
 • Com a norma general, no hi ha la possibilitat de “guardar” la casa durant unes dates estipulades, a excepció que es realitzi l'ingrés de reserva.
 • La pre-reserva passarà a ser reserva confirmada un cop s’hagi ingressat el 25% de l´import total de l´estada per transferència bancària o gir postal, que s’hauria de fer efectiu abans dels dos dies laborables següents de la confirmació de l´estada en les dates previstes.
 • No estan permeses les visites de persones no residents a la masia sense el coneixement i consentiment previ dels propietaris.

 

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ:

L’anul·lació de la reserva dintre els trenta dies anteriors a la data d´ocupació de la masia podrà donar lloc a la pèrdua de la quantitat lliurada a compte.

D´acord amb el Decret 53/1994, de 8 de febrer, de la Generalitat de Catalunya, quan el client abandoni l´establiment abans de la data fins la qual la tenia reservada, se li podrà exigir, com a màxim, l´equivalent al 40% del preu total dels serveis que restin per a utilitzar.

 

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web i per contacte telefònic, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos i per a fins de publicitat. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Can Xargay a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a Can Xargay. C/ Pau Casals, 35. 17846 Mata. Girona