Informació del seu interès

HORA D'ENTRADA:

  Entrada Sortida
Cap de setmana Divendres a partir de 18:00h Diumenge a les 18:00h
Setmana estiu Divendres a partir de 18:00h Divendres a les 10:00h

 

Per Nadal, Cap d'Any, Ponts, Setmana Santa consultar preus.

Durant el mes de juliol, el preu mínim és per a un grup de 4 persones i pel mes d'agost per a un grup de 5 persones.

L’estada mínima és de 2 nits a excepció dels ponts i de l'1 de juny al 30 de setembre que serà de 7 nits.

 

ALTRES DADES D'INTERÈS:

  • Possibilitat de posar llits supletoris amb cost extra.
  • En el cas que sigui necessària la instal·lació del bressol, aquest tindrà un cost de 15€ (amb llençols inclosos)
  • Estada gratuïta per a nens menors de dos anys d'edat.
  • No s'accepten animals domèstics.
  • Com a norma general, no hi ha la possibilitat de “guardar” la casa durant unes dates estipulades, a excepció que es realitzi l'ingrés de reserva.
  • La pre-reserva passarà a ser reserva confirmada un cop s’hagi ingressat el 25% de l'import total de l´estada per transferència bancària o gir postal, que s’hauria de fer efectiu abans dels dos dies laborables següents de la confirmació de l´estada en les dates previstes.
  • Cal respectar la tranquil·litat de la zona i per tant, no és permès posar música a l'exterior. A partir de les 23:00h s'ha d'estar en silenci a l'exterior.
  • No estan permeses les visites de persones no residents a la masia sense el coneixement i consentiment previ dels propietaris.

 

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ:

L’anul·lació de la reserva dintre els trenta dies anteriors a la data d´ocupació de la masia podrà donar lloc a la pèrdua de la quantitat lliurada a compte.

D´acord amb el Decret 53/1994, de 8 de febrer, de la Generalitat de Catalunya, quan el client abandoni l´establiment abans de la data fins la qual la tenia reservada, se li podrà exigir, com a màxim, l´equivalent al 40% del preu total dels serveis que restin per a utilitzar.

 

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web i per contacte telefònic, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos i per a fins de publicitat. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Can Xargay a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a Can Xargay. C/ Pau Casals, 35. 17846 Mata. Girona