Altres teràpies relaxants

El saludable art de cuidar el cos amb massatges personalitzats en funció de les lesions i les patologies de cada persona.

 

REFLEXOLOGIA PODAL: Deixa que a través dels teus peus se t’alleugereixin el cos i la ment amb una tècnica basada en la digitopressió sobre les terminacions nervioses del peu, que es corresponen anatòmicament amb la resta del cos. L’objectiu és tonificar o relaxar, segons les necessitats d’aquests punts metamèrics. Preu: 35€ (sessió de 30 minuts) o 50€ (sessió de 50 minuts)

FISIOTERÀPIA: Tractaments individualitzats adreçats a persones que, per necessitat, salut o benestar, requereixin d'aquest servei. A través de tècniques manuals (massatges terapèutics, esportius, tècniques miotensives, educació i higiene postural, mobilitzacions, etc) i agents físics, s'obté el manteniment i millora de la salut musculesquelètica i les seves lesions. Sessions de 30 o 60 minuts de durada.

PER RESERVAR MASSATGES RELAXANTS:

Tots els tractaments són realitzats per Sandra Xargay, tècnica superior d'estètica i fisioterapeuta col·legiada nº11.452, a l'espai Wellness Inspira. Els productes utilitzats són 100% naturals i certificats ecològicament en què la natura és el màxim exponent.

Atenció: Cal reservar dia i hora amb antelació mínima de 15 dies per assegurar disponibilitat a: info@inspirafisioestetica.com o per Whatsapp al 634 500 951