Benestar corporal complet

SECRETS D’ORIENT: Ritual basat únicament en les teves necessitats en què es tractaran les acumulacions lipídiques i les imperfeccions de la pell. Aconseguiràs una pell fina, profundament hidratada; i reestructuraràs la figura amb un embolcall d’extracte de cua de cavall i fucus, amb efectes drenants i purificadors. Una mescla que reactiva la circulació sanguínia. Sessió de 85 minuts de durada.

SOMNIS MÀGICS: Ritual d’evasió completa de cos i ment, en què la pell adquirirà una bellesa especial amb la recuperació de la seva lluminositat. Alleugiràs l’estrès i les tensions nervioses gràcies a les propietats de la lavanda, la tarongeta verda i l’ilang ilang. Seguit d’una hidratació intensa i d’un massatge minuciós. Sessió de 85 minuts de durada.

ETERNA JOVENTUT: Ritual de textures i experiències sensorials, amb què recuperaràs la bellesa natural de la pell amb una exfoliació, seguida d’un massatge i una mascareta corporal a base d'Hydrocotile asiatica, sàndal, palo de rosa i encens, que t’aportaran flexibilitat i reafirmació. Sessió de 85 minuts de durada.