La família

Hola! Som la família Xargay. La Cabanya pertanyia a la finca de Can Xargay i s'utilitzava per a guardar els estris del camp. L'any 2007 vam decidir convertir-la com una casa de turisme rural.

En Pere, constructor d’ofici, és un apassionat amb la seva feina. Ha rehabilitat i restaurat la casa incorporant la comoditat i confort dels habitatges actuals però cuidant tots els detalls. És el pare de la família.

La Dolors, positiva, treballadora de mena i incansable. És la mare de la família però també és l'ànima de La Cabanya.

La Raquel, química, li encanta estudiar idiomes però també li agrada donar-vos la benvinguda a la casa i explicar-vos totes les activitats que ofereix la zona.

La Sílvia és alegre, treballadora i biòloga de professió. És la germana mitjana de les tres.

La Sandra és una gran professional en el món de la fisioteràpia i l’estètica. Li encanta transmetre el relax i el benestar. Us cuidarà al màxim perquè desconnecteu de la rutina.

En definitiva, La Cabanya és una casa acollidora amb molt d'encant especialment dedicada al turisme familiar i/o parelles. És la primera casa de la província de Girona amb la màxima categoria de qualitat (5 claus) atorgada per la Generalitat de Catalunya. La casa es lloga en exclusivitat. La diversió dels petits està assegurada. Però i pels adults? Doncs mentre els nens es diverteixen, també tenim un espai dedicat a la desconnexió i al benestar: l’espai Inspira de Can Xargay, un espai ideal per relaxar-vos.

Ens encanta fer-vos sentir com a casa i esperem trobar-nos ben aviat!

  • La família

    La família